banner12
banner13
banner16

produk

seueur >>

tentang Kami

  • mingkang

Micomme Medical Technology Development Co., Ltd. nyaéta panyadia ngarah Cina anu difokuskeun kana alat médis pikeun apnea sare sareng solusi engapan. Kami gairah nyandak padumukan anu nyababkeun perawatan bumi sareng rumah sakit kalayan merek sorangan "Sepray" dina kasakit engapan kronis. Kami teraskeun nawiskeun metoda pangobatan ilmiah, nyaman sareng alami pikeun dokter sareng pasien di pasar bobo sareng engapan global.

Platform awan M + Health Care anu dimekarkeun diri urang tiasa nganalisa waktos sacara real-time

 

seueur >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk, warta sareng nawaran khusus.

Pencét pikeun manual
  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.
We passed the quality management system certification of ISO9001 and medical device-quality system of ISO13485.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat anu kahiji sareng mastikeun ngawaskeun kualitas produk unggal prosés. Kami lulus sertifikasi sistem manajemén kualitas tina ISO9001 sareng sistem kualitas médis ISO13485.

  • The CE certification is issued by TÜV SÜD, a famous German announcement agency, which marks that the company's product technology and quality system have been recognized by international authorities.
We also have successively obtained the registration and certification of NMPA (CFDA in China).

    Sertipikat

    Sertifikasi CE dikaluarkeun ku TÜV SÜD, agénsi pengumuman Jerman anu kasohor, anu nandaan yén téknologi produk perusahaan sareng sistem kualitas parantos diaku ku otoritas internasional. Kami ogé parantos hasil angsal pendaptaran sareng sertifikasi NMPA (CFDA di Cina).

  • Professional manufacturer non-invasive ventilator device nearly 8 years. Our factory is located in Changsha, China .

    Pabrikan

    Produsén profésional alat ventilator non-invasif ampir 8 taun. Pabrik urang perenahna di Changsha, Cina.

lamaran

  • 2197 2197

    Rumah Sakit Klinik

  •  92 92

    Nasional Patén

  • 39 39

    Proyék Panaliti Ilmiah

  • 52 52

    Sabilulungan sareng nagara sareng daérah

wartos

Produsén ventilator Cina ngadamel produksi dina perang global ngalawan pandemik COVID-19

Produsén ventilator Cina ngasupan produksi dina perang global ngalawan pandemik COVID-19 Kalawan ngagedekeun paménta asing nalika pandémik COVID-19, produsén ventilator Cina beuki ningkat ...
seueur >>

Pikeun ngadukung komunitas lokal sareng aktip milu dina kagiatan sumbangan sumbangan Merah Palang Merah Propinsi Hunan

Pikeun ngadukung komunitas lokal sareng aktip ngiringan kagiatan sumbangan tina Palang Merah Merah Propinsi Hunan Micomme nyetél suku di Hunan sareng angkat ka dunya. Salila pamekaran perusahaan, éta nampi perawatan para pamimpin sareng para ahli di sadaya tingkatan. Pikeun ngabantuan salajengna ...
seueur >>

Sababaraha modeu pernapasan ventilator non-invasif

Jenis ventilator anu dianggo pikeun panyakit anu béda-béda. Sacara umum, ventilator otomatis tingkat tunggal dianggo pikeun pasien anu nyumput; mode tingkat dua tingkat ventilator ST pikeun tingkat paru-paru. Upami éta pasien nyorok anu langkung rumit, panginten peryogi pikeun u ...
seueur >>