banner112

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Micomme Medical Technology Development Co., Ltd. nyaéta panyadia ngarah Cina anu difokuskeun kana alat médis pikeun apnea sare sareng solusi engapan. Kami gairah nyandak padumukan anu nyababkeun perawatan bumi sareng rumah sakit kalayan merek sorangan "Sepray" dina kasakit engapan kronis. Kami teraskeun nawiskeun metoda pangobatan ilmiah, nyaman sareng alami pikeun dokter sareng pasien di pasar bobo sareng engapan global.

Platform awan M + Health Care dimekarkeun diri urang tiasa nganalisis kaayaan sabar sacara real-time sareng ngawaskeun perlakuan pasien pikeun ningkatkeun hasil anu ngaliwat data gedé.

Inovasi bebas ieu ngawangun kaunggulan kalapa. Dugi ka ayeuna, langkung ti 100 patén parantos disatujuan atanapi diterapkeun ku kami. Kanggo hareup, kami didamel pikeun nyayogikeun kualitas produk sareng jasa anu saé pikeun sadayana konsumén.

Lingkungan perusahaan

png1
gs2
gs3
gs4

Palayanan

Platform M + Kaséhatan Mental nyaéta layanan penjualan bisnis saatos eksklusif 7 * 24h pikeun anjeun. Henteu paduli damel, perjalanan bisnis, perjalanan, anjeun masih tiasa ngawaskeun masa nyata iraha waé, dimana waé. Éta nawiskeun anjeun sareng kulawarga wali pribadi pangalusna. M + Perawatan Kaséhatan bisa ngahijikeun sadaya data bobo sareng otomatis ngahasilkeun laporan penilaian perawatan profésional. Sanaos anjeun cicing di bumi, anjeun tiasa kéngingkeun program perawatan anu paling profésional sareng anu énggal.

gs5