banner112

produk

  • i Series Non-invasive ventilator (COPD Therapy)

    i Series ventilator Non-invasif (Terapi COPD)

    Modeu engapan langkung seueur nawiskeun langkung seueur pilihan Sepray I séri parantos ngalikeun modeu pernapasan: CPAP, S, T, sareng S / T, PPN sareng PC pikeun nyumpingan kabutuhan anu béda-béda. Modeu S / T khusus kanggo penderita gagal COPD sareng II, pikeun nyandak pangalaman engapan langkung alami sareng lancar. Modeu PPN nyaéta pikeun pasien kalayan COPD, sindrom hypoventilation obesitas sareng volume pasang surut. Modeu PC nyaéta pikeun pasien kalayan laju engapan gancang, volume pasang surut sareng hypoxemia. Kisaran tekanan nyaéta 4-30cm H2O. Langkung luhur ...
  • ST-30F Bi-level non-invasive ventilator

    ST-30F Bi-ventilator tingkat non-invasif

    Ulikan klinis nunjukkeun penderita COPD kalayan perawatan tingkat dua-tingkat non-invasif Bi-tingkat di bumi sacara efektif tiasa ningkatkeun
    gejala hypoxia sareng ingetan karbon dioksida, Sepray ST-30F nyayunikeun solusi lengkep pikeun engapan.
    kurang pasien.
  • ST-30D Bi-level non-invasive ventilator

    ST-30D Bi-ventilator tingkat non-invasif

    Kualitas kelas edModikal pressureHigher pressure -Motor paling efektif Langkung profesional , Langkung lengkep Studi klinis nunjukkeun penderita COPD kalayan pengobatan tingkat ventilator non-invasif tingkat Bi sacara efektif bisa ningkatkeun gejala hypoxia sareng ingetan karbon dioksida, Sepray ST-30D solusi lengkep pikeun pasien kurang insapan. Sepray ST-30D manglaku ka sababaraha jinis perawatan sareng perawatan sakitar: COPD, Panyakit Neuromuskular fib fibrosis pulmonary, ...