banner112

FAQs

6
Sabaraha lami produk jaminan waktu anjeun?

1 taun atanapi numutkeun perjanjian distribusi. Sareng spésifikasi kawijakan jaminan tiasa dikirim ka anjeun upami anjeun peryogi.

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?

Kami mangrupakeun produsén profésional ventilator non-invasif kaasup CPAP, BiPAP sareng alérgiasi saluran terapi oksigén cannula aliran anu alus.

Naha anjeun gaduh merek produk anjeun nyalira?

Leres, merek kami nyaéta MICOMME sareng Sepray, kami nawiskeun parangkat jangkep kanggo solusi panyakit engapan.

Naha produk anjeun ngagaduhan sertifikasi CE?

Leres, produk kami ku CE disertakeun ku TUV SUD

Kumaha janten distributor anjeun di nagara urang?

Kami kéngingkeun hébat pikeun ngiringan kemitraan sareng perusahaan anjeun, ku urang tiasa ngabahas rinci ngeunaan perjanjian distribusi.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?