banner112

produk

  • OH-70C High Flow Nasal Cannula Oxygen Therapy Device(HFNC)

    Alus Therapy Oksigen Oksik Aliran O-70C (HFNC)

    - Téknologi kontrol konsentrasi O2 otomatis - Suhu cerdas sareng sistem kontrol asor - Nganti dugi ka 70L / mnt kaluaran aliran tinggi - Desain saluran jalan anu aman pikeun nyegah panyebaran Sepray OH-70C Seprayir aliran anu alus non-invasive pelambangan pelembapan pernafasan panyerepan liwat aliran luhur, tepat konsentrasi oksigén sareng gas dicampur oksigén-oksigin, perawatan engapan efektif pikeun pasien, Sepray OH-70C tiasa sacara efektif ningkatkeun Level oksigén sabar, sareng ngajaga operatio normal ...