banner112

produk

i Series ventilator Non-invasif (Perawatan Apnea Saré)

Katerangan Singkat:


gambaran produk

Jinis Produk

i series OSA_PDF(1)-1 i series OSA_PDF(1)-2

AST (Téhnologi sinkronisasi otomatis)

Turutan sacara otomatis pernapasan pasien, tepat nangtukeun waktos pemicu sareng ngagantian pasien, sareng nyayogikeun inspirasi sareng tekanan éksprési; téknologi sensitipitas otomatis tanpa netepkeun sacara manual sensitipitas, ngaminimalkeun karya napas pasien.

AST

Téknologi pangaturan tegangan otomatis
Brand algoritma ilmiah anyar, otomatis nyaluyukeun tekanan, ngadeteksi sareng ngabales sagala rupa pernapasan
Téknologi régulasi tekanan otomatis tiasa ngawas sacara otomatis sareng akurat sareng ngaidentipikasi 6 jinis acara pernapasan sapertos hypopnea, apnea obstruktif, watesan aliran udara, nyumput terus, bocor masif sareng apnea sentral ngabales kana opat kategori munggaran. Sapertos ventilasi Handap, apnea anu obstruktif, aliran udara terbatas, ngorondang sinambung.

Téknologi ngaleupaskeun tekanan COMF

Téknologi relief tekanan anu kuat-COMF, nyaéta patén urang sorangan.
Éta bisa mastikeun tingkat kanyamanan, patuh anu luhur, bébas tina nafasna beurat ku nyusuhan ngaliwatan tés klinis na démo.

Modeu CPAP Otomatis

Numutkeun halangan saluran napas, tekanan saluran udara positip anu optimal nyaéta otomatis antara IPAP na panghandapna sareng IPAP anu pangluhurna, muka jalur udara bari ningkatkeun kanyamanan pasien.

Modeu level Bi-Otomatis

Numutkeun halangan saluran napas, éta sacara otomatis nyayogikeun tekenan tingkat-tingkat optimal anu optimal dina kisaran IPAP sareng EPA, muka jalur udara bari ningkatkeun kanyamanan pasien.

Modeu CPAP

Ventilator nyayogikeun tekanan anu sami dina fase inspirator sareng fase ékspérimén, ngabantosan pasien ngabuka jalan udara.

Modeu Bi-Level

IPAP sareng EPAP tiasa diatur sacara misah sareng nyayogikeun tekanan dua arah pikeun ngabantosan pasien ngabuka jalan raya sareng ngambekan lancar.

Parameter

Model

C1

C2

C3

C5

B1

B5

Model

CPAP

CPAP

Otomatis CPAP

CPAP, Otomatis CPAP

CPAP, Otomatis Bilevel

CPAP, Otomatis CPAP, Bilevel, Otomatis Bilevel

             

Kisaran Tekanan

4-20cm H2O

4-20cm H2O

4-20cm H2O

4-20cm H2O

4-25cm H2O

4-30cm H2O

             

Tekanan akurasi

± 0,2cm H2O

   

Tekanan Max.Operation

30cm H2O

   

Wancahan

0 ka 45 mnt incr 5 menit paningkatan)

   

Lega tekanan tekanan

                              1-3 tingkat
     

Level Humidifikasi

1-5 tingkat (113 dugi ka 185 ℉ 23 ka 85 ℃)

     

Bangkal waktos

1-4 tingkat

1-4 tingkat

             

Peuting wengi

YES

YES

             

Kapasitas neundeun data

8G USB disk

   

Beurat

1.72kg

   

Maksudna tingkat sora

≤30dB

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami