banner112

produk

  • Chinese ventilator manufacturers ramp up production in global battle against COVID-19 pandemic

    Produsén ventilator Cina ngadamel produksi dina perang global ngalawan pandemik COVID-19

    Produsén ventilator Cina ngasupan produksi dina perang global ngalawan pandemik COVID-19 Kalawan ngagedekeun paménta asing nalika pandémik COVID-19, produsén ventilator Cina beuki ningkat ...
    Maca deui
  • To Support the local community and actively participate in the donation activities of the Red Cross Society of Hunan Province

    Pikeun ngadukung komunitas lokal sareng aktip milu dina kagiatan sumbangan sumbangan Merah Palang Merah Propinsi Hunan

    Pikeun ngadukung komunitas lokal sareng aktip ngiringan kagiatan sumbangan tina Palang Merah Merah Propinsi Hunan Micomme nyetél suku di Hunan sareng angkat ka dunya. Salila pamekaran perusahaan, éta nampi perawatan para pamimpin sareng para ahli di sadaya tingkatan. Pikeun ngabantuan salajengna ...
    Maca deui
  • Sababaraha modeu pernapasan ventilator non-invasif

    Jenis ventilator anu dianggo pikeun panyakit anu béda-béda. Sacara umum, ventilator otomatis tingkat tunggal dianggo pikeun pasien anu nyumput; mode tingkat dua tingkat ventilator ST pikeun tingkat paru-paru. Upami éta pasien nyorok anu langkung rumit, panginten peryogi pikeun u ...
    Maca deui
  • Bédana antara ventilator invasif sareng ventilator non-invasif

    1. Tina klasifikasi kategori manajemén alat médis, ventilator non-invasif kagolong kana kategori anu kadua alat médis, sareng ventilator invasif kagolong kana kategori katilu alat médis (tingkat pangluhurna katégori tingkat katilu butuh ...
    Maca deui
  • Naha anjeun bakal nganggo ventilator non-invasif kanggo panggunaan bumi?

    Ayeuna kaayaan hirup saé, seueur alat-alat médis anu aya, sapertos generator oksigén sareng ventilator non-invasif, parantos nyurupkeun kulawarga kami, nyangking kaayaan hirup anu langkung saé pikeun seueur pasién. Janten, naha anjeun nganggo ventilator non-invasif di bumi? Noninvasive v ...
    Maca deui
  • Henteu Bobo? Coba 5 Trik ieu

    Rata-rata sawawa butuh 8 jam bobo per dinten rata-rata, teuing sareng cekap bakal mangaruhan kaséhatan awak. Nyatana, seueur jalma sadar kana kabutuhan sareng metode bobo malem anu saé, tapi sesah ngalaksanakeun tekad sareng effektur ...
    Maca deui
  • Prinsip snoring perlakuan ku ventilator non-invasif

    Saatos taun verifikasi klinis, pengobatan ventilator non-invasif sindrom apnea obstruktif ngagaduhan pangaruh anu pasti. Kusabab kaunggulan non-invasif, efisiensi tinggi sareng kasalametan, terapi ventilator parantos janten metode anu paling efektif pikeun ngubaran snor ...
    Maca deui
  • Snoring?

    Naon nu Ngaumat? Nyorangan tarik pisan, sora napas beurat bari anjeun saré. Sanaos langkung umum di lalaki sareng kaleuwihan beurat, éta mangrupikeun panyakit anu umum anu tiasa mangaruhan saha waé. Snoring bakal mudun sareng umur. Ngawut sakali bari teu umum pr ...
    Maca deui
  • Naon anu aya pedah ventilasi tekanan positip non-invasif pikeun COPD?

    Perawatan ventilasi tekanan positip non-invasif tina COPD tiasa ngaso otot engapan tina kacapean kronis Non-invasif positip tekanan ventilasi tekanan tina COPD ningkatkeun fungsi paru sareng ukar gas, sareng ningkatkeun indikasi pamariksaan gas getih; Non-invas ...
    Maca deui
  • Naha kedah COPD diolah sareng ventilasi tekanan positip non-invasif?

    Periode stabil COPD: Di nagara Éropa sareng Amérika, alatan tingkat luhur kasadaran sareng kognisi pasien tingkat luhur, tingkat ékonomi sareng sistem réimbursement langkung unggul, perlakuan ventilasi mékanis non-invasif pikeun kulawarga sareng COPD parantos ...
    Maca deui
  • Bédana diantara ventilator non-invasif kanggo Bumi sareng Mesin Oksigén

    Ayeuna, ventilator domestik sareng generator oksigén mangrupikeun parabot medis bumi anu kasohor. Seueur jalma bingung ngeunaan bédana antara ventilator sareng generator oksigén. Aranjeunna nganggap ventilator salaku generator oksigén sareng salah écés yén ve ...
    Maca deui
  • Kumaha aman "usum tiris" pasien sareng COPD?

    Mimiti, sadayana kedah ngartos, naon anu "lung obstruktif anu laun"? Kanggo sabagéan ageung jalma, "lung obstruktif alon" disada teu biasa, tapi "dahan alon anu lami" sareng "emphysema pulmonari" rada akrab ku sadayana. Kanyataanna, "lung obstruktif laun" nyaéta "lami s ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2