banner112

wartos

Produsén ventilator Cina ngadamel produksi dina perang global ngalawan pandemik COVID-19

Ventilator1

Kalayan mundur paménta asing nalika pandémik COVID-19, produsén ventilator Cina nambah produksi pikeun dilegakeun pasokan ka nagara sanés.
Ventilator nyaéta jenis pakakas bantuan pernapasan. Dina pagawean kontrol pandemik global, pangabutuhna nyaéta masker médis, pakean pelindung sareng kacasoca.
Data tina data sareng analisa perusahaan GlobalData nunjukeun yén nalika pandem global, kira-kira 880,000 ventilator dibutuhkeun sacara global, sedengkeun Amérika Serikat butuh 75.000 ventilator, sedengkeun Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, sareng Inggris ngagaduhan langkung ti 74,000 ventilator. . Pabrikan ventilator Cina ayeuna nuju ngerjakeun jam pikeun masihan dukungan ka nagara-nagara sanés anu peryogi kagunaan ventilator bari mastikeun pasokan rumah tangga.
Micomme, salaku pabrikan peralatan pernapasan, parantos nampi pesenan ti kira-kira 20 nagara sareng daérah, sareng parantos ngalebetkeun langkung ti 1.000 ventilator invasif. Jadwal pagawéan kanggo paréntah komersial anu ditandatanganan parantos diatur dugi ka usum panas. Anu sami leres sadaya perusahaan anu sanés. Di PanamaMicomme aliran luhur cannula oksigén terapi alat parantos dipasang dina rumah sakit. Distributor kami nyadiakeun palatihan instalasi kanggo staf médis payun. Hatur nuhun ka sadaya tanaga médis pikeun kawani sareng upaya. Kami reueus ningali yén dina pandém global, sadaya staf micomme ngahiji sareng ngalawan virus.

Ventilator2

Waktu pos: Jul-20-2020