banner112

wartos

To Dukungan masarakat satempat sareng aktip milu dina kagiatan sumbangan tina Palang Merah Merah Propinsi Hunan

 3

Micomme ngajejegkeun dina Hunan sareng angkat ka dunya. Salila pamekaran perusahaan, éta nampi perawatan para pamimpin sareng para ahli di sadaya tingkatan. Pikeun ngabantosan deui lembaga médis Provinsi Hunan pikeun ngalawan COVID-19, Micomme mutuskeun pikeun gawé bareng sareng Rumah Sakit Hunan Propinsi ngaliwatan kerjasama Hunan Palang Merah Hunan. Jumlahna 80 ventilator médis non-invasif sareng alat perawatan terapi hidung oksigén anu ngalir luhur, disumbangkeun, kalayan nilai pasar 6,2 juta yuan. Angkatan alat medis ieu badé tarung ngalawan COVID-19, ngabantosan Propinsi Hunan menang kameunangan ahir ngalawan COVID-19. Angkatan kaséhatan kadua kalina angkat ka Wuhan tanggal 10 Maret 2020 subuh. Kandaraan angkutan Micomme langsung ka Wuhan sareng paranti pernapasan 101. Alat 101 ieu kalebet 90 alat parawatan terapi oksigén cannula anu ngalir sareng 11 ventilator non-invasif. Mobilna sumping di Rumah Sakit Wuhan huoshenshan tabuh 8 énjing.

Produsén ventilator Cina nyusun produksi pikeun dilegakeun pasokan ka nagara sanés sakumaha tungtutan ti luar negeri janten mumbul dina wabah COVID-19.

Ventilator, alat anu ngabantuan napas, ayeuna anu paling diperyogikeun sareng masker médis, jas pelindung sareng kacasoca di tengah usaha kontrol pandemik global. 

Sakitar 880.000 ventilator anu meryogikeun global di tengah pandém, ku Amérika Serikat anu meryogikeun 75.000 ventilator, sedengkeun Perancis, Jerman, Italia, Spanyol sareng Inggris dihijikeun pondok tina 74,000, nurutkeun GlobalData, hiji data sareng perusahaan analytics. Produsén ventilator Cina ayeuna nuju ngagem jam pikeun masihan dukungan ka nagara sanés ngabutuhkeun kabutuhan ventilator bari mastikeun pasokan rumah tangga. 

Micomme, produsén alat médis engapan di Changsha, nyarios yén éta parantos nampi pesenan ti 52 nagara sareng daérah sareng parantos ngalebetkeun langkung ti 1.000 jadwal ventilators.Its damel pikeun pesenan komérsial anu ditandatanganan parantos diatur akhir usum panas. Ieu sami kanggo sadaya perusahaan anu sanés.

Micomme nyarioskeun yén ngirim 30 ventilator ka Italia ngalangkungan pesawat chartered ti Changsha dina tanggal 21. Maret dugi ka ayeuna, éta ngintunkeun dua kelompok 80 ventilator di bantuan darurat ka Italia. Éta ogé parantos diangkut 250 ventilator ka Sérbia.

22


Waktu pos: Jul-20-2020