banner112

produk

Alus Therapy Oksigen Oksik Aliran O-70C (HFNC)

Katerangan Singkat:


gambaran produk

Jinis Produk

v1 (1) v1 (2)

- Téknologi kontrol konsentrasi O2 otomatis

- Suhu cerdas sareng sistem kontrol asor

- Nepi ka 70L / mnt édisi aliran tinggi

- Rarancang saluran jalan anu aman pikeun nyegah panyebrangan silang

Sepray OH-70C

Misahkeun aliran instruksi pelembapan pernafasan non-invasif nu luhur ngalangkungan aliran anu luhur, konsentrasi oksigén anu tepat sareng gas dicampur oksigén-oksigén, perawatan pernapasan anu efektif pikeun pasien, Sepray OH-70C tiasa sacara efektif ningkatkeun Tingkat oksigén pasien, sareng ngajaga operasi normal tina mukus jalan raya cilia.

Departemen anu diterapkeun:

ICU, Deptéri. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept.

 

Ciri-ciri perlakuan klinis

  • Pamutahiran tingkat oksigén anu leres sareng efektif
  • Ruang mati anatomis skala sareng ngirangan panyedutan karbon dioksida
  • Ngabentuk tekanan udara positif pasti, tetep jalan raya kabuka, ngirangan napas
  • Pinuh dilemburkeun sareng ngahanas, saluran udara mukus cilia aya dina kaayaan pangsaéna
  • Pangalaman pangguna anu alus sareng pamatuhan anu ditingkatkeun
HFNC52

Aplikasi klinis

Haseup kana réspirasi akut sedeng

Sindrom ngarénghap pernapasan

Pangobatan urutan sanggeus extubation

Edema pulmonari kardiogenik

Operasi Cardiothoracic

Ditulungan endoskop

Fibrosis pulmonari

Perawatan paliatifatif

Rupa-rupa gangguan produksi sputum

Kanyamanan

- Gas lengkep diasuh sareng suhu anu cocog

- Perawatan anu pikaresepeun pikeun penderita

Hateam hidung silicone khusus

- Pamatuhan anu luhur tanpa raos tertindas

Nyayogikeun ukuran kamacetan irung

- adaptasi ka pasien anu béda pikeun nyumponan kabutuhan klinis

Gampang dianggo

Rarancang jalan aman anu aman nNovatif, host anu henteu kedah ngabismi

Éfisién

- 21% -100% konsentrasi O2 dilereskeun sareng 1% katepatan nyaluyukeun

- Téknologi kontrol konsentrasi 02 otomatis, Teu perlu panyaluyukeun manual éksternal, kontrol konsentrasi oksigén langkung pas

- Nalika laju ngalir, panyampur oksigén hawa otomatis nyaluyukeun pikeun mastikeun stabilitas kaluaran konsentrasi oksigén

- Panyusun O2 Blénder sareng modul monitoring konsentrasi

- Nyayogikeun hawa suhu suhu awak sareng kalembaban relatif 100%

- Suhu laras ti 31 ℃ dugi ka 37 ℃

 

Plambaran arameter

Parameter

OH-70C

Konsentrasi oksigén

21% -100%

Setélan aliran

Modeu Tinggi : 2L / min- 25L / mnt Modeu low: 10L / mnt-70L / mnt

Suhu

31 ℃ -37 ℃

Fungsi waktos

Leres

Penyesuaian tepat tina konsentrasi oksigén

Otomatis kontrol O2

Trend ulasan

1 dinten, 3 dinten, 7 hari

Parameter nyata waktu monitoring

Aliran, Suhu, Konsentrasi O2, Perawatan waktos

Pangobatan perawatan

Barudak cannula nasal, canalula Nasal, Tracheostomy, Topéng pameunteu

Ukuran

340 * 228 * 162mm

Beurat

3,3kg

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

produk patali