banner112

produk

Ventilator ST-30H Non-invasif

Katerangan Singkat:


gambaran produk

Jinis Produk

n1 (1) n1 (2) n1 (3) n1 (4)

Solusi Ventilasi Non-invasi luhur

-Konsentrasi oksigénna akurat

-Téknologi sinkronisasi premium premium, singkronisasi manusa-mesin anu alus teuing

Modeu 1.Ventilasi

st1

Téhnologi Assure Jilid (PPN)

Obat sacara otomatis ngirangan tekanan anu kedah cocog sareng volume pasang surut dumasar kana parobahan pasien sareng nyayogikeun IPAP sareng EPAP.

 Adepartemén pplied:

ICU, Deptéri. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept.

 Gampang dianggo

-Battery nganggo 8 jam hirup

-5.7 inci layar LCD warna-warni

-Hiji tombol control

 abdigandeng

Gandéngana tiasa dilengkepan ventilator, batré, humidifier, boom, silinder oksigén, tabung sareng masker dina waktos anu sami, sareng sét sadaya alat perawatan tiasa dipindahkeun kalayan hiji leungeun.

 Épéktip

Téhnologi sinkronisasi otomatis Premium

Sinkronisasi mesin mesin anu alus

-Alat kasebut micu inhalasi dumasar kana aliran sareng volume, sahingga tiasa nangtoskeun waktos pemicu numutkeun upaya inhalasi pasien.

-Pemicu ieu ngagaduhan 3 sasmita, sareng tiasa nyugemakeun pasien anu peryogi bangbarung indrawi

-Alatna sacara otomatis tiasa adaptasi logika algoritma pikeun status panyakit sareng kaayaan ngagem. Padahal dina réspirasi frekuensi luhur atanapi ngarobih bocor, ogé tetep tekenan pas sareng stabil.

 Tepung konsentrasi oksigén Langkung oksigén anu langkung saé

-Ngaronjatkeun kualitas saturation oksigén getih ku itungan akurat sareng stabil sareng nyaluyukeun konsentrasi oksigén

-Sambungkeun sareng sistem suplai oksigén anu langsung, sareng

tiasa digawé tanpa indikator aliran oksigén tambahan.

-Ngawasi nyata konsentrasi oksigén. Alarem ieu dipicu ku konsentrasi oksigén anu teu normal pikeun kaamanan terapi oksigén.

Parameter tina ST-30H

Parameter Dkarangan
Vmodeu épilasi S/ T, CPAP, S, T, PC, PPN
Okonsentrasi xygen 21% -100%
Sukuran creen 5Layar warna .7 inci
Wpembalasan Pressure / aliran
abdiPapak 4-30cmH2O
EPapak 4-25cmH2O
CPapak 4-20cmH2O
Target volume pasang 25ml-2500ml
Backup BPM 1-60BPM
Backup Ti 0.2s-4.0s
Urang Sundawaktos ise 1-6 Tingkat
Urang Sundawaktos amp 0-60min (Hiji unit per menit)
Urang Sundatekanan amp CModeu PAP: 4cmH2O-CPAP; modeu séjén : 4-25cmH20
Tekanan lega 1-3 Tingkat
Spontan Timin 0.2-4.0S
Spontan Timax 0.2-4.0S
abdi-Terpegger setting Auto, 1-3 Tingkat
E-Terpegger setting Auto, 1-3 Tingkat
Tkonci rigger Off, 0.3-1.5S
Metod ukur tekenan Tanjeunna tekanan sénsor ti tabung oksigén di sisi masker
Urang Sundawaktos monitoring eal-time OKonsentrasi xygen / oksigén Sumber oksigén / Tekanan / Ventilasi Per Min / Nambatan laju / bocor Ayeuna / Cara pemicu
Alarmar Apnea / Pegatkeun / volume menit low / volume pasang surut / Kakuatan jauh / Langkung tekanan tinggi
Baki ackup Urang Sundabatré cadangan anu tiasa dicabut (sayaga 8 jam
Wdalapan Main devive: 2.9kg Batré: 2.6kg
Dpanyabutan (LWH) 24.3 × 16.7x13cm
ATegangan C 110-240VAC
Esyarat kuliah 110-240VAC, 50 / 60Hz

Hparameter umidifier

Hdahar kisaran 40-70 ℃
Laras 1-9 Tingkat

 

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami