banner112

produk

  • i Series Non-invasive ventilator (Sleep Apnea Treatment)

    i Series ventilator Non-invasif (Perawatan Apnea Saré)

    AST (Téhnologi sinkronisasi otomatis) Turutan sacara otomatis napasna pasien, sacara tepat nangtukeun waktos pemicu sareng ngagantian pasien, sareng nyayogikeun tekanan inspirasi sareng émosi; téknologi sensitipitas otomatis tanpa netepkeun sacara manual sensitipitas, ngaminimalkeun karya napas pasien. Téknologi Peraturan tegangan Otomatis Brand algoritma ilmiah anyar, otomatis ngaluyukeun tekanan, ngadeteksi sareng ngabales sagala rupa pernapasan ...
  • BPAP A30 Auto bi-level non-invasive ventilator

    BPAP A30 Otomatis tingkat non-invasif ventilator

    Alat Tidur Pengawal Bi-Level Ningkatkeun Kanyamanan Haseup Hidup, Tidur anu saé -Applicable kanggo snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP A30 nyayogikeun program perawatan bobo anu nyaman sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. Tekanan anu langkung luhur, Langkung kawasa Tekananna 4cmH2O-30cmH2O. -Sepray BPAP A30 cocog pikeun ...
  • BPAP 30 Bi-level non-invasive ventilator

    BPAP 30 Tingkat tingkat ventilator non-invasif

    Haseup séhat, Tidur anu alus -Applicable pikeun snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP 30 nyayogikeun program perawatan bobo anu séhat sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. BPAP 30 sacara efektif bisa ningkatkeun gejala di handap ieu: Nyorangan, Nénghap, Insomnia, Diudag kajantenan wengi, siang bosen, Ngémutan turunna ...
  • CPAP 25 Non-invasive ventilator

    CPAP 25 ventilator non-invasif

    Haseup séhat, Tidur anu alus -Applicable pikeun snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP 30 nyayogikeun program perawatan bobo anu séhat sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. CPAP 25 sacara efektif bisa ningkatkeun gejala kieu: Nyorangan, Nénghap, Inomnia, Diudag kajantenan wengi, Siang létoy, Turun ingetan ...
  • CPAP A25 Auto CPAP non-invasive ventilator

    CPAP A25 Otomatis CPAP ventilator non-invasif

    Haseup séhat, Tidur anu alus -Applicable pikeun snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP 30 nyayogikeun program perawatan bobo anu séhat sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. BPAP 30 sacara efektif bisa ningkatkeun gejala di handap ieu: Nyorangan, Nénghap, Insomnia, Diudag kajantenan wengi, siang bosen, Ngémutan turunna ...