banner112

Taros Kami

Alamat

No.8, Jalan Lujing, Zona Téknologi Tinggi, Yuelu Changsha, Cina

Telepon

Penjualan: +86 19976967760

Fax: 0731-89916333

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami