banner112

produk

  • OH-70C High Flow Nasal Cannula Oxygen Therapy Device(HFNC)

    Alus Therapy Oksigen Oksik Aliran O-70C (HFNC)

    - Téknologi kontrol konsentrasi O2 otomatis - Suhu cerdas sareng sistem kontrol asor - Nganti dugi ka 70L / mnt kaluaran aliran tinggi - Desain saluran jalan anu aman pikeun nyegah panyebaran Sepray OH-70C Seprayir aliran anu alus non-invasive pelambangan pelembapan pernafasan panyerepan liwat aliran luhur, tepat konsentrasi oksigén sareng gas dicampur oksigén-oksigin, perawatan engapan efektif pikeun pasien, Sepray OH-70C tiasa sacara efektif ningkatkeun Level oksigén sabar, sareng ngajaga operatio normal ...
  • ST-30H Non-invasive ventilator

    Ventilator ST-30H Non-invasif

    Solusi Ventilasi Non-invasif Luhur konsentrasi -Meunang konsentrasi oksigén -Premium téknologi sinkronisasi otomatis, panyerapan man-mesin anu alus 1. Modeu Ventilasi Jilid Assured Téhnologi (VAT) sacara otomatis ngirangan tekanan anu kedah cocog sareng jumlah pasang surut dumasar kana parobahan pasien sareng nyayogikeun IPAP tambahan sareng EPAP. Departemen terapan: ICU, respiratory dept. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept. Gampang dianggo -Batte ...