banner112

produk

  • i Series Non-invasive ventilator (COPD Therapy)

    i Series ventilator Non-invasif (Terapi COPD)

    Modeu engapan langkung seueur nawiskeun langkung seueur pilihan Sepray I séri parantos ngalikeun modeu pernapasan: CPAP, S, T, sareng S / T, PPN sareng PC pikeun nyumpingan kabutuhan anu béda-béda. Modeu S / T khusus kanggo penderita gagal COPD sareng II, pikeun nyandak pangalaman engapan langkung alami sareng lancar. Modeu PPN nyaéta pikeun pasien kalayan COPD, sindrom hypoventilation obesitas sareng volume pasang surut. Modeu PC nyaéta pikeun pasien kalayan laju engapan gancang, volume pasang surut sareng hypoxemia. Kisaran tekanan nyaéta 4-30cm H2O. Langkung luhur ...
  • OH-70C High Flow Nasal Cannula Oxygen Therapy Device(HFNC)

    Alus Therapy Oksigen Oksik Aliran O-70C (HFNC)

    - Téknologi kontrol konsentrasi O2 otomatis - Suhu cerdas sareng sistem kontrol asor - Nganti dugi ka 70L / mnt kaluaran aliran tinggi - Desain saluran jalan anu aman pikeun nyegah panyebaran Sepray OH-70C Seprayir aliran anu alus non-invasive pelambangan pelembapan pernafasan panyerepan liwat aliran luhur, tepat konsentrasi oksigén sareng gas dicampur oksigén-oksigin, perawatan engapan efektif pikeun pasien, Sepray OH-70C tiasa sacara efektif ningkatkeun Level oksigén sabar, sareng ngajaga operatio normal ...
  • i Series Non-invasive ventilator (Sleep Apnea Treatment)

    i Series ventilator Non-invasif (Perawatan Apnea Saré)

    AST (Téhnologi sinkronisasi otomatis) Turutan sacara otomatis napasna pasien, sacara tepat nangtukeun waktos pemicu sareng ngagantian pasien, sareng nyayogikeun tekanan inspirasi sareng émosi; téknologi sensitipitas otomatis tanpa netepkeun sacara manual sensitipitas, ngaminimalkeun karya napas pasien. Téknologi Peraturan tegangan Otomatis Brand algoritma ilmiah anyar, otomatis ngaluyukeun tekanan, ngadeteksi sareng ngabales sagala rupa pernapasan ...
  • BPAP A30 Auto bi-level non-invasive ventilator

    BPAP A30 Otomatis tingkat non-invasif ventilator

    Alat Tidur Pengawal Bi-Level Ningkatkeun Kanyamanan Haseup Hidup, Tidur anu saé -Applicable kanggo snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP A30 nyayogikeun program perawatan bobo anu nyaman sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. Tekanan anu langkung luhur, Langkung kawasa Tekananna 4cmH2O-30cmH2O. -Sepray BPAP A30 cocog pikeun ...
  • BPAP 30 Bi-level non-invasive ventilator

    BPAP 30 Tingkat tingkat ventilator non-invasif

    Haseup séhat, Tidur anu alus -Applicable pikeun snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP 30 nyayogikeun program perawatan bobo anu séhat sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. BPAP 30 sacara efektif bisa ningkatkeun gejala di handap ieu: Nyorangan, Nénghap, Insomnia, Diudag kajantenan wengi, siang bosen, Ngémutan turunna ...
  • CPAP 25 Non-invasive ventilator

    CPAP 25 ventilator non-invasif

    Haseup séhat, Tidur anu alus -Applicable pikeun snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP 30 nyayogikeun program perawatan bobo anu séhat sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. CPAP 25 sacara efektif bisa ningkatkeun gejala kieu: Nyorangan, Nénghap, Inomnia, Diudag kajantenan wengi, Siang létoy, Turun ingetan ...
  • CPAP A25 Auto CPAP non-invasive ventilator

    CPAP A25 Otomatis CPAP ventilator non-invasif

    Haseup séhat, Tidur anu alus -Applicable pikeun snoring sareng penderita sindrom apnea parah. -Ini gaduh pangaruh terapi anu signifikan dina nyeri, pusing isuk, bosen sare sareng gejala sanésna disababkeun ku apnea sare. -BPAP 30 nyayogikeun program perawatan bobo anu séhat sareng efektif pikeun penderita apnea sareng bobo obstruktif. BPAP 30 sacara efektif bisa ningkatkeun gejala di handap ieu: Nyorangan, Nénghap, Insomnia, Diudag kajantenan wengi, siang bosen, Ngémutan turunna ...
  • ST-30F Bi-level non-invasive ventilator

    ST-30F Bi-ventilator tingkat non-invasif

    Ulikan klinis nunjukkeun penderita COPD kalayan perawatan tingkat dua-tingkat non-invasif Bi-tingkat di bumi sacara efektif tiasa ningkatkeun
    gejala hypoxia sareng ingetan karbon dioksida, Sepray ST-30F nyayunikeun solusi lengkep pikeun engapan.
    kurang pasien.
  • ST-30D Bi-level non-invasive ventilator

    ST-30D Bi-ventilator tingkat non-invasif

    Kualitas kelas edModikal pressureHigher pressure -Motor paling efektif Langkung profesional , Langkung lengkep Studi klinis nunjukkeun penderita COPD kalayan pengobatan tingkat ventilator non-invasif tingkat Bi sacara efektif bisa ningkatkeun gejala hypoxia sareng ingetan karbon dioksida, Sepray ST-30D solusi lengkep pikeun pasien kurang insapan. Sepray ST-30D manglaku ka sababaraha jinis perawatan sareng perawatan sakitar: COPD, Panyakit Neuromuskular fib fibrosis pulmonary, ...
  • ST-30H Non-invasive ventilator

    Ventilator ST-30H Non-invasif

    Solusi Ventilasi Non-invasif Luhur konsentrasi -Meunang konsentrasi oksigén -Premium téknologi sinkronisasi otomatis, panyerapan man-mesin anu alus 1. Modeu Ventilasi Jilid Assured Téhnologi (VAT) sacara otomatis ngirangan tekanan anu kedah cocog sareng jumlah pasang surut dumasar kana parobahan pasien sareng nyayogikeun IPAP tambahan sareng EPAP. Departemen terapan: ICU, respiratory dept. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept. Gampang dianggo -Batte ...