banner112

produk

  • ST-30H Non-invasive ventilator

    Ventilator ST-30H Non-invasif

    Solusi Ventilasi Non-invasif Luhur konsentrasi -Meunang konsentrasi oksigén -Premium téknologi sinkronisasi otomatis, panyerapan man-mesin anu alus 1. Modeu Ventilasi Jilid Assured Téhnologi (VAT) sacara otomatis ngirangan tekanan anu kedah cocog sareng jumlah pasang surut dumasar kana parobahan pasien sareng nyayogikeun IPAP tambahan sareng EPAP. Departemen terapan: ICU, respiratory dept. Dept darurat. Neurosurgery dept. Geriatrics dept.Cardiolology dept. Gampang dianggo -Batte ...