banner112

wartos

Berita Berita

  • Chinese ventilator manufacturers ramp up production in global battle against COVID-19 pandemic

    Produsén ventilator Cina ngadamel produksi dina perang global ngalawan pandemik COVID-19

    Produsén ventilator Cina ngasupan produksi dina perang global ngalawan pandemik COVID-19 Kalawan ngagedekeun paménta asing nalika pandémik COVID-19, produsén ventilator Cina beuki ningkat ...
    Maca deui
  • To Support the local community and actively participate in the donation activities of the Red Cross Society of Hunan Province

    Pikeun ngadukung komunitas lokal sareng aktip milu dina kagiatan sumbangan sumbangan Merah Palang Merah Propinsi Hunan

    Pikeun ngadukung komunitas lokal sareng aktip ngiringan kagiatan sumbangan tina Palang Merah Merah Propinsi Hunan Micomme nyetél suku di Hunan sareng angkat ka dunya. Salila pamekaran perusahaan, éta nampi perawatan para pamimpin sareng para ahli di sadaya tingkatan. Pikeun ngabantuan salajengna ...
    Maca deui
  • 2019 Kaséhatan Arab

    2019 Kaséhatan Arab Salaku paméran panggedéna di Wétan Tengah, kalayan komprehensif paméran sareng konperénsi industri, 2019 Kaséhatan Arab dibuka dina tanggal 28 Januari di Dubai Trade Trade Center. Distributor alat médis sareng dokter f ...
    Maca deui
  • Médis 2019 Spring CMEF

    Kedokteran 2019 Spring Spring CMEF Dina tanggal 14 Mei, dina Exop 80an Peralatan Kedokteran Internasional (Spring) dibuka sacara hébat dibuka di Konvénsi Nasional jeung Pameran Shanghai. Micomme Médis, salaku nasional ...
    Maca deui
  • Médis 2019 Spring CMEF

    Dina tanggal 14 Mei, anu ka-80 Expo Internasional Peralatan Kedokteran Internasional (Spring) dibuka sacara hébat di Pusat Konvénsi Nasional jeung Pameran Shanghai. Micomme Médis, salaku pamimpin nasional dina alat médis engapan non-invasif, mendatangkeun produk pangpayunna ka Shanghai sareng ngagurilap di au ...
    Maca deui
  • Africa Health 2019

    Kaséhatan Afrika 2019

    Kaséhatan Afrika 2019 Dina tanggal 28 Mei, Kaséhatan Afrika 2019 (2019 Paméran Peralatan Kedokteran Afrika Kidul) diayakeun di Johannesburg. Salaku paméran profésional skala gedé di daérah Afrika, Kaséhatan Afrika 2019 mangrupikeun platform anu saé pikeun produk sareng jasa ka Afrika anu ngembang…
    Maca deui
  • MEDICA 2018

    MEDICA 2018

    MEDICA 2018 Micomme Médis nuju anjeun ngalaman téknologi médis anu paling kéngingkeun taun 2018 MEDICA. Tanggal 12 Nopémber, Paméran Paméran Medis Internasional Düsseldorf (MEDICA 2018) ...
    Maca deui