banner112

produk

i Series ventilator Non-invasif (Terapi COPD)

Katerangan Singkat:


gambaran produk

Jinis Produk

co1 (1) co1 (2)

Modeu pernapasan langkung seueur nawiskeun seueur pilihan

Séri Sepray I ngagaduhan sababaraha modeu pernapasan:CPAP, S, T, sareng S / T, PPN sareng PC pikeun nyayogikeun kabutuhan anu béda.

Modeu S / T khusus kanggo penderita gagal COPD sareng II, pikeun nyandak pangalaman engapan langkung alami sareng lancar. Modeu PPN nyaéta pikeun pasien kalayan COPD, sindrom hypoventilation obesitas sareng volume pasang surut. Modeu PC nyaéta pikeun pasien kalayan laju engapan gancang, volume pasang surut sareng hypoxemia.

Kisaran tekanan nyaéta 4-30cm H2O. Tingkat tekanan anu langkung luhur tiasa mayunan tekanan perawatan anu efektif sareng stabil sareng

Aliran kaluaran pikeun ngajagi pangaruh perlakuan.

Inovatif Algoritma

Algoritma ilmiah anyar pikeun ngadeteksi sababaraha kajadian, otomatis nyaluyukeun tekanan.
Téknologi regulator tekanan otomatis tiasa ngawas sacara otomatis sareng akurat sareng ngaidentipikasi rupa-rupa kajadian pernapasan, tanggapan anu tepat pikeun ventilasi anu séhat, apnea anu obstruktif, watesan aliran udara, nyumput terus, dll, sareng sacara épék ngaleungitkeun gejala ieu.

Tekenan otomatis tuturkeun

6 jinis réspon kajadian

Téknologi ngaleupaskeun tekanan COMF

Téknologi relief tekanan anu kuat-COMF, nyaéta patén urang sorangan.
Éta bisa mastikeun tingkat kanyamanan, patuh anu luhur, bébas tina nafasna beurat ku nyusuhan ngaliwatan tés klinis na démo.

nsure

AST (Téhnologi sinkronisasi otomatis)

Turutan sacara otomatis pernapasan pasien, tepat nangtukeun waktos pemicu sareng ngagantian pasien, sareng nyayogikeun inspirasi sareng tekanan éksprési; téknologi sensitipitas otomatis tanpa netepkeun sacara manual sensitipitas, ngaminimalkeun karya napas pasien.

AST

Téhnologi Assure Jilid (PPN)

Sacara otomatis ngirangan tekanan anu diperyogikeun pikeun cocog jilid target numutkeun parobihan pasien sareng nyayogikeun IPAP sareng EPAP.

COPD

Kuat sareng épéktip

Diimportasi turbin anu berkualitas luhur sareng laju 43000bpm per menit, nyayogikeun kakuatan pernapasan kontinyu kalayan tekanan anu langkung kuat, efisien sareng tepat, sareng nawiskeun santunan bocor hawa anu kuat. Tingkat réaksi Tekanan Gancang, prestasi stabil sareng bisu.

Parameter

Model S1 T1 T2 T3 T5 P1
Model CPAP, S, S / T CPAP S, S / T CPAP, S, TS / T, PPN CPAP, S, S / T CPAP, S, T, S / T, PPN CPAP, S, T, S / T, PPN, PC
             
Kisaran Tekanan 4-20cm H2O 4-25cm H2O 4-25cm H2O 4-30cm H2O 4-30cm H2O 4-30cm H2O
             
Tekanan akurasi ± 0,2cm H2O
   
Tekanan Max.Operation 30cm H2O
   
Wancahan 0 ka 45 mnt incr 5 menit paningkatan)
   
Lega tekanan tekanan 1-3 tingkat
   
Level Humidifikasi 1-5 tingkat (113 dugi ka 185 ℉ 23 ka 85 ℃)
   
Bangkal waktos Tingkat 1-6 (S, T, S / T)
   
Kapasitas neundeun data 8G USB disk
   
Beurat 1.72kg
   
Maksudna tingkat sora ≤30dB
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami